3 nye produktlinjer

# RHEINZINK – Classic - Den mest originale av alle materialer og er basisen for de andre produktlinjene. Den blanke versjonen har bevist seg selv i mer enn 50 år. Avhengig av været vil dette produkt patineres over tid og vil få en flott patina som beskytter materialet i årtider. I denne produktlinjen kan du også få vårt fulle sortiment innen tak, fasade og takavvanningsprodukter.

# RHEINZINK – artCOLOR – Ubegrenset design i en rekke farger
ArtCOLOR-linjen er fargevarianten av den anerkjente RHEINZINK- prePATINA linjen. RHEINZINK-artCOLOR er produsert i henhold til NS EN 988 og TÜV Rheinland QUALITY ZINC-kriteriene. Metalloverflaten mottar et PVDF-basert fargebelegg, og etterlater de positive egenskapene til den metalliske RHEINZINK-titansinken intakt under produksjonsprosessen.

Et ubegrenset nivå av designalternativer for arkitekter, planleggere og entreprenører leveres via et utvalg av RAL-farger. Samtidig er RHEINZINK tilgjengelig for å svare på spørsmål relatert til prosjekter, designdetaljer og konstruksjonsalternativer for taktekninger og fasadekledninger. Alle RHEINZINK-artCOLOR plater og coils leveres med en beskyttende folie.

# RHEINZINK – prePATINA - Verdens eneste naturlige forpatinerte overflate

Alle RHEINZINK`s titansink produkter tilfredsstiller kriteriene i henhold til NS EN 988 og de strenge krav stilt av Tüv RHEINLAND Quality Zinc kriteria katalog. Plater og coils i prePATINA er tilgjengelig i Bluegrey og Graphitegrey.

Bare RHEINZINK har en spesiell prosess der den blågrå eller grafittgrå farge av den naturlige patina oppnås naturlig i produksjon. Som oppfinnere kalte vi denne unike picklingprosessen "pre-weathering" eller forpatinering som vi sier på norsk.  Nesten umerkelig for det menneskelige øye, skaper atmosfæriske påvirkninger over tid en naturlig beskyttelsespatina som beskytter produktet i hele dens levetid.

RHEINZINK worldwide

Kontakt oss
+47 67540440