Bedriften RHEINZINK

RHEINZINK ble grunnlagt i 1966 av bedriftene Grillo, Stolberger Zink og Vereinigte Deutsche Metallwerke. I dag er RHEINZINK et selskap i Grillo-konsernet og sysselsetter over 800 ansatte. Det finnes datterselskaper og salgsavdelinger i 30 land på fem kontinenter.

I over 50 år har RHEINZINK produsert titansink i Datteln i forskjellige overflate kvaliteter av ypperste kvalitet.

Bruksområder for RHEINZINK titansink er taktekkinger, arker, fasadekledninger og takrennesystemer. RHEINZINK titansink er svært populært som designriktig og moderne materiale – mange internasjonalt anerkjente arkitekter som f.eks. Daniel Libeskind, Frank O. Gehry eller Zaha Hadid har oppdaget dette materialet og lært å sette pris på det for å omsette planene sine til virkelighet. På grunn av den lange levetiden og den gode resirkuleringsmuligheten er RHEINZINK imidlertid også det ledende materialet i klassiske takrennesystemer med renner og rør.

Innovasjon som hovedmotiv

På verdensbasis er RHEINZINK den fremste innen produksjon av titansink. Når man snakker om titansink tenker alle i markedet på den høye standarden RHEINZINK har satt på produktet.

Det er 45 år siden at RHEINZINK, som Europas første produsent av sink til byggebransjen, erstattet den gamle pakkvalsemetoden med en unik ny produksjonsmetode – en kontinuerlig bredbånd-støpe-valsemaskin for titansink. Siden den gang har vi kontinuerlig videreutviklet vår produksjonsmetode med blant annet en revolusjonerende forpatineringsprosess. Vi har utviklet den metoden og går nå ytterligere videre i trinn med utviklingen innen byggebransjen.

RHEINZINK vil fortsette med å være markedsleder og med våre nye produktlinjer: PATINA Line, PROTECT Line, COLOR Line og INTERIEUR Line utvider vi vårt sortiment ytterligere. De tilbyr deg, ikke bare det største sortimentet, men tilfredsstiller også våre kunders høye forutsetninger til materialet vårt. Vi følger bare firmaets nye motto - ALWAYS BETTER.

Med langsiktighet til klimavern

Det finnes bare et fåtalls materialer med en økologisk balanse som vurderes like positivt som RHEINZINKs materialer: Energiforbruket ved utvinning og bearbeiding er svært lavt. Takket være toppmoderne produksjonsanlegg reduseres utslippene til et minimum. RHEINZINK-produkter er 100 % gjenvinnbare. Allerede i dag består hvert RHEINZINK-produkt av en tredel resirkulert byggesink. Allerede i 1999 ble materialet erklært som miljøvennlig byggeprodukt etter at et uavhengig utvalg i IBU (Institut Bauen und Umwelt e.V.) hadde foretatt en omfattende vurdering av materialets totale livssyklus.

Allsidighet – verdsatt av arkitekter i hele verden

Internasjonale arkitekter velger RHEINZINK som optimalt uttrykksmiddel for sitt formspråk. Den store arkitektoniske stimulansen ligger i materialets enorme allsidighet: Fra avantgardistisk til tradisjonsbevisst – tak og fasader av RHEINZINK er alltid en visuelt tidløs og funksjonelt høyverdig løsning. Supplert av mengden av tilbehør: Enten det er ark-, gavl- eller pipekledninger, vindskier, takutspring eller garasjeporter – RHEINZINK-tilbehør harmonerer med de forskjelligste stilretninger og materialer - de er som smykker på ethvert hus.RHEINZINK worldwide

Kontakt oss
+47 67540440