Konsollkroker – nå mantlet med sink fra RHEINZINK

RHEINZINK lanserer her en mantlet konsollkrok i de to forpatinerte overflatene Bluegrey og Graphitegrey. Konsollkrokene kommer i størrelsene 280 og 333mm (til 125mm og 150mm takrenne) og benyttes til montering av takrenner på et forkantbord el. Krokene er forskyndt med en sinkfjær både foran og bak for å holde takrenne på plass.

Initiativet til lanseringen av disse mantlede konsollkrokene er tatt på bakgrunn av etterspørselen etter slike kroker til prosjekter hvor det estetiske er spesielt ønsket.
Disse nye mantlede konsollkrokene oppfyller presis dette ønsket i det de mantlede krokene patineres videre på samme måte som takrennene vil gjøre og blir dermed i ett med hverandre.

Vi håper, at de nye konsollkrokene også vil bli tatt godt i mot av norske arkitekter og blikkenslagere, som hittil har måttet tatt til takke med å lakkere de galvaniserte krokene i RAL farget tilnærmet de sinkfarger vi har på våre forpatinerte overflater.

Lett montering – som alltid

Mens overflaten er ny, er det ingen endring på monteringen av konsollkroker, som alltid monteres uten bruk av noen spesialverktøy, på det loddrette forkantbordet. Det betyr, at konsollkroken og takrennen også kan monteres etter at undertaket er lagt.

RHEINZINK worldwide

Kontakt oss
+47 67540440