Making zinc work for you

RHEINZINK tilbyr tre produktlinjer for dine design og bruksbehov.

 

  • Classic er den mest orginale av alle materialene. Den blanke versjonen har bevist seg selv i mer en 50 år. Avhengig av været vil dette produkt patineres over tid og få en flott og unik patina som beskytter materialet i årtier

  • For fremdragende kreativ design presenterer vi artCOLOR for deg. RHEINZINK tilbyr en nesten ubegrenset palett i RAL farger.

  • RHEINZINK prerPATINA line er de eneste  ferdige naturlige overflatene i hele det globale markedet for sink til byggebransjen. Under denne prosessen unngås fullstendig bruk av kunstig belegg, lakk eller fosfatering.

Tabellene nedenfor hjelper deg med å finne riktig overflatekvalitet for prosjektet ditt. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om materialet vårt.

 

 

CLASSIC Line and prePATINA Line

Overflate kvalitetStedBruksområde
KystområderTettstederLandlig
CLASSIC bright rolledjajajaTak/ facade/ takrennesystem
prePATINA blue-greyjajajaTak/ facade/ takrennesysteme
prePATINA graphite-greyja*jajaTak/ facade/ takrennesystem

*Ved bruk av RHEINZINK fasade
produkter i kystklimaer kan saltavleiring forekomme når saltholdig fuktighet tørker før naturlig regnvann får anledning til å "vaske" fasaden. Over tid vil denne avleiring integreres i den naturlige patineringen og vil ikke ha annen påvirkning en en kraftigere patina. På grunn av dette vil selvfølgelig hvite merket etter salt være mer synlig på mørkere overflater type RHEINZINK Graphitegrey og de vil ikke påvirke materielets levetid.

artCOLOR Line

Overflate KvalitetStedBruksområde
KystområdeTettstedLandlig
RHEINZINK-artCOLORjajajaTak og facade

Montasjeveiledning

RHEINZINK tilbyr et stort utvalg av produkter til all slags design og brukssbehov. Våre retningslinjer vil hjelpe deg med å finne riktig produkt til prosjektet ditt.

RHEINZINK worldwide

Kontakt oss
+47 67540440