FOTOKONKURRANSE

Vi ønsker å dra i gang en fotokonkurranse rundt RHEINZINK på boliger. Vi inviterer arkitekter og blikkenslagere til å sende oss sine bilder av RHEINZINK på boliger i Norge.

Det behøver ikke nødvendigvis være sink på hele boligen, det kan være et flott hus med fine takrenneløsninger, deler av fasader på boligen med sink, skråtak med sinktekkinger eller gode beslagsløsninger. Det eneste hovedkrav er at det er RHEINZINK på prosjektet.

Prosjektene skal helst ikke være mer enn et par år gamle og informasjonen om prosjektet skal inneholde; årstall, arkitekt, blikkenslager og huseier med adresse. Vi kommer til å kontakte alle involverte før vi går videre med de aktuelle prosjektene. Når konkurransen avsluttes skal en mindre komite velge ut et titalls prosjekter fra hele landet og blant disse finner vi en vinner. Premien vil være ikke helt ukjent «eple»produkt.

Prosjektvinneren vil bli kontaktet av oss. Vi vil senere kontakte arkitekt og huseier for å få godkjennelse til å bruke bildene i en RHEINZINK boligbrosjyre som skal distribueres i Norge.

Konkurransen starter 1. februar 2015 og avsluttes 31. mars 2015.  Registrering gjør man via en spesiell hjemmeside som vi har etablert. Gå inn på www.rheinzink-fotokonkurranse.no for mer informasjon

Alle får beskjed hvordan vi ligger an underveis og vinneren vil bli tilskrevet via sms eller epost.

Vi håper at så mange som mulig blir med på vinterens morsomme konkurranse.

RHEINZINK worldwide

Kontakt oss
+47 67540440