Sink på FMC Technologies nybygg på Ågotnes

b+b arkitekter As i Bergen ville skape et bygg med en sinkfasade som var flimmerfri. De ønsket seg en fasade med store paneler med forpatinert sink med en blågrå overflate. Det er jo slik man må skrive når man ikke kan beskrive et bestemt produkt.

b+b arkitekter As og RHEINZINK har samarbeidet på mange prosjekter over store deler av landet. Denne gangen ble det naturlig å koble inn Petal As  da det her var snakk om paneler som var vesentlig bredere og lengre enn det som RHEINZINK alene ville kunne akseptere uten noen form for flimmer.

Petal As produserer paneler og kassetter med en spesiel type backing som limes fast til undersiden. På den måten kan Petal AS levere store panel format med RHEINZINK uten flimmer. Samtidig er systemene deres veldig stramt slik at hjørne detaljer ol blir veldig presise. Noe man vil kunne se på vedlagte bilder av prosjektet.

Her har Petal AS brukt 1,0mm prePATINA bluegrey og produsert deres Glattpanel Spesial i bredder rundt 930mm og lengder over 3000mm.

Utførende her har vært Lars Jønsson AS. De er heller ikke ukjente med produsenten og er også kjent for å kunne ta på seg jobber som krevet litt mer en vanlig kunnskap rundt fasade-kledninger.

Hvis du vil vite mer om dette systemet så ta kontakt med Petal AS via deres hjemmeside: www.petal.no

 
RHEINZINK worldwide

Kontakt oss
+47 67540440