Klik deg videre til fotokonkurransen her

Leder

RHEINZINK Fotokonkurranse er over. I alle fall den offisielle konkurransen. Vi har fått en god del gode bidrag og vi har en spennende jobb foran oss å velge ut vinnere. Vi har nå også valgt å fortsette denne konkurransen videre og da med mindre premiering men med like stor oppmerksomhet markedsmessige for det beste prosjekt pr. måned. Første månedsprosjekt blir i slutten av mai. Hvorfor gjør vi dette? Jo, da jeg var ute og tok noen ekstra bilder av en av bidragene oppdaget jeg to til i samme gate!

Dette beviser at vi i RHEINZINK sjeldent er klar over slike prosjekter da vi ikke får henvendelser om dem vedrørende detaljer eller priser. Derfor MÅ det finnes mange flere prosjekter der ute. Utfordringen ligger selvfølgelig i og nå rett person og ikke nødvendigvis bedriftsleder eller eier men heller han eller de som faktisk gjorde jobben.

Da er det opp til enhver blikkenslager som får denne å sende den videre til sine ansatte slik at de kan hjelpe bedriften i å markedsføre deres kunnskap. For vi vil jo markedsføre de beste prosjektene i våre nyhetsbrev, Facebook og på vår hjemmeside.

Det er jo ikke så vanskelig å bli med i konkurransen heller. Man klikker på linken, setter inn person og prosjekt data samt laste ned bildene. Hvis du har problemer med å sende bilder, så kan man jo sende dem til oss på mail men allikevel registrere prosjektet. Eller ta direkte kontakt med meg så ser vi hva vi kan få til sammen.

Husk bare at vi er ikke bare ute de store jobbene men like viktig er de mindre flotte arkitektoniske detaljene boligen får via beslagsarbeide, takrennesystemer eller mindre overbygg på inngangspartier etc.

RHEINZINK worldwide

Kontakt oss
+47 67540440