Erling Lyche
Erling Lyche
Tom Kirsebom
Tom Kirsebom

Leder

Vinteren og kulden er over oss. Har det skjedd noe siden sist? Ja, vi har ansatt en ny person, Tom Kirsebom. Tom er utdannet tømrer og har tatt teknisk fagskole innen bygg. Tom har en god bakgrunn for å kunne jobbe i RHEINZINK. Spesielt med tanke på at hans hovedoppgaver vil være rettet mot boligmarkedet. Tom vil, eller rettere sagt har allerede, vært ute og besøkt mange arkitekter som jobber med boligprosjekter, store som små. Han har også begynt å besøke blikkenslagere i de samme områdene.

Vi tror at boligmarkedet er et område hvor vi kan være med på å skape mange spennende jobber for faglærte blikkenslagere både innen VBL og utenfor. Hvorfor presiserer vi faglærte? Jo, fordi sink-arbeid er ikke som mange andre tak og beslagsmaterialer – utførelsesmessig. Det krever mer av en blikkenslager å jobbe med sink; riktig verktøy, riktige detaljer, riktig underlag, kunnskap om materialet og tålmodighet. Punkter som faglærte blikkenslagere skal kunne.

Om du som arkitekt, entreprenør eller byggherre har behov for slikt arbeid anbefaler vi dere om å ta kontakt med VBL eller oss for å få en henvisning til en god blikkenslager i ditt område.

Om vi alle bestemmer oss for å jobbe med gode håndverkere, som tar riktig betalt (og ikke nødvendigvis den billigste) og som leverer fra seg et godt stykke arbeide gang etter gang er jeg sikker på at vi får færre reklamasjoner og mindre misfornøyde kunder.

RHEINZINK worldwide

Kontakt oss
+47 67540440