Månedens prosjekt

Denne måneden har vi valgt å vise dere Nærings- og Fiskeridepartementet i Kirkegata i Oslo, utført av Storo Blikkenslagerverksted. Her er det benyttet RHEINZINK-prePATINA bluegrey ruter 350 x 350mm som er produsert av blikkenslagerverkstedet selv. Arkene er båndtekket og tårnet er skivetekket. Stakittgjerdet er rehabilitert og sinkkulene er produsert og levert av Ivar Ottestad.

Vil du vite mer om prosjektet ta kontakt med Jan Kristian Fjelde hos Storo Blikkenslagerverksted.

Arkitekten på prosjektet er Dark Arkitekter v/Kristin Østigård og byggherren er Telenor Eiendom.

Det er morsomt å se prosjekter som dette ferdig da mange av dem er høyt oppe og lite synlig for menigmann på gaten. Under er det gjengitt en flott kommentar på Blikkenslagere Norge sin Facebook side: 

Jeg er ikke blikkenslager men jeg SER at dette er vakkert, og stoler på at det er godt utført. Finnes det ikke "kåringer" eller prisutdelinger der man kan melde inn disse fantastiske takene? Dette (og masse annet dere har vist her inne på siden) burde fått mye mer oppmerksomhet og omtale blant hvermannsen slik at alle kan se hvor vakkert det er mulig å kle et tak. Hadde private byggherrer visst hva som var mulig er jeg sikker på at flere ville valgt slike løsninger:-)

RHEINZINK worldwide

Kontakt oss
+47 67540440