Referanseprosjekter

Prosjekter fra hele verden

Det som gjør materialet RHEINZINK så interessant  arkitektonisk, er mangfoldet. Det omfattende utvalget av tak- og fasadesystemer gjør det mulig ikke bare med klassiske løsninger, men også med individuelle løsninger for enhver stil og smak.

Helt uavhengig av hvilken utførelse du bestemmer deg for: Alle løsninger med RHEINZINK er tidløst vakre, vedlikeholdsfrie og gir sikker beskyttelse i generasjoner. La deg inspirere, utvikle dine ideer – vi har løsningen.

Til referansesøk

Klikk her for å bli kjent med de mange mulighetene for bruk av RHEINZINK, la deg inspirere eller bare se deg om i sinkens verden.

Libeskind-villaen

Byggingen av vårt nye representasjonsbygg er et ideelt eksempel på hvordan det ut fra en genial idé – med blikk for detaljer – oppstår en løsning som følger ideen. Prototypen på Libeskind-villaen er ikke bare beviset for at man med perfekte detaljløsninger også kan realisere individuelle designløsninger, den er også innbegrepet av bærekraftig bygging. Virkeliggjort med fremtidens materialer. En investering i fremtiden.

Download
Merk for nedlasting. Se på først? Klikk på tittel be om å få den per post også Størrelse Type Språk Endring
Velg alle Velg alle
  
Zincspiration
6 MB PDF English 13.05.14


RHEINZINK worldwide

Kontakt oss
+47 67540440